Workshop Fit in de gastouderopvang

Heb jij wel eens last van een zere rug? Of een stijve nek? Als gastouder ben je, misschien ongemerkt, veel fysiek bezig. Even bukken om een kind te helpen met zijn schoenen. Of een baby uit de box tillen om een flesje te geven. Tijdens de workshop Fit in de gastouderopvang krijg je tips en adviezen hoe je dit, en meer, het best kunt doen.

 

De workshop

De workshop Fit in de gastouderopvang wordt gegeven door Saskia Fühler-Mars. Zij is eigenaresse van en fysio- en manueel therapeut bij praktijk FysioSas.

Veel voorkomende klachten die Saskia tegenkomt in de kinderopvang zijn onder andere klachten/blessures aan de schouder, nek, rug en knie. Op een interactieve en praktische manier geeft Saskia advies. Daarnaast is er ook ruimte voor eigen inbreng. Dus heb je vragen? Dan kun je haar die avond om advies vragen.

Schrijf je in

Op dit moment zijn er (nog) geen nieuwe data gepland.

Tarieven

Deelnemer Tarief
Gastouders die een overeenkomst hebben met 4Kids € 12,50
Overige deelnemers € 15,00

Deelname annuleren

Kun je toch niet komen? Je kunt je deelname tot 48 uur voor aanvang van de workshop kosteloos annuleren via cursus@4kids.nl. Meld je je later of niet af? Dan worden er € 15,- aan annuleringskosten in rekening gebracht. Ook als de workshop gratis is.