Gastouderbureau 4Kids
Cursusaanbod

Training Babygericht werken

Ligt uw hart ook bij de baby's? Dan speelt u als gastouder een belangrijke rol in het leven en zorg voor een klein mini-mensje. De basis voor ons hele leven wordt gelegd in dit eerste jaar: de start van de belangrijkste motorische ontwikkeling, het kunnen en leren hechten aan anderen, sociale vaardigheden op doen, de hersenontwikkeling, het leren van praten en de taal ontdekken. Op geen enkel moment in het leven leer je ooit nog zoveel en daarom is het zo ongelofelijk belangrijk dat we babygericht te werk gaan. Hoe kunt u baby's het beste geven van wat zij nodig hebben? Ziet u de signalen die een baby geeft? Bent u zich bewust van uw eigen pedagogisch handelen? 

De training

Training Babygericht werken

In de presentatie 'zorgen voor baby's' duiken we in de wereld van baby's waarbij we onze kennis vergroten en verdiepen op het gebied van de behoeften, beleving en ontwikkeling van baby's. U krijgt nieuwe kennis en handvatten op het gebied van de behoeften, beleving en ontwikkeling van baby's.

Als u als gastouder in staat bent om de non-verbale signalen van een baby te zien en daar op goed in te spelen, maakt u zichzelf van onschatbare waarde en draagt u een belangrijke bijdrage aan het welzijn en de ontwikkeling. Door babygericht te werken leert u in het contact met een baby elkaar te begrijpen en op gevoelsniveau te vinden en in de dagelijkse zorg liefdevol te verbinden!

Tarieven

Deelnemer Tarief
Gastouders die drie of meer kinderen via 4Kids opvangen GRATIS
Overige (gast)ouders die een overeenkomst hebben met 4Kids € 10
Overige deelnemers € 15

Interesse?

Heeft u interesse? Dan kunt u zich hieronder inschrijven.

Op dit moment zijn er geen nieuwe trainingsdata bekend.

De training zal doorgang vinden bij een minimale deelname van 10 deelnemers. Indien er te weinig aanmeldingen zijn, wordt u hiervan z.s.m. op de hoogte gesteld. Mocht u vragen hebben, dan kunt u een e-mail sturen naar cursus@4kids.nl.