Over 4Kids

Over ons gastouderbureau

4Kids is een professioneel, landelijk werkend gastouderbureau dat staat voor snelle en persoonlijke bemiddeling. Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit van onze kinderopvang. Dit doen wij door continu te werken aan de volgende vier doelen:

01 Een dicht netwerk van gastouders

Wij werken iedere dag aan het uitbreiden van ons dichte netwerk van professionele en liefdevolle gastouders. Zo kunnen wij ouders in alle regio's van Nederland snel laten kennismaken met meerdere gastouders.

02 Kwaliteit

Kwaliteit kenmerkt zich volgens ons door twee dingen: uitstekende opvang en uitgebreide service. Uitstekende opvang streven we na door te werken met enthousiaste, betrokken en goed opgeleide gastouders. Onze gastouders bieden zorg, veiligheid en een doordachte pedagogische aanpak. Wij proberen hen zo goed mogelijk te begeleiden en te ondersteunen. Daarnaast biedt 4Kids alle services aan die ouders en gastouders mogen verwachten van een gastouderbureau. Zowel onze ouders als gastouders worden begeleid door een vaste bemiddelaar. De bemiddelaar ziet toe op de kwaliteit, veiligheid en hygiëne van de geboden kinderopvang. Maar zij kan ook adviseren bij pedagogische uitdagingen en helpen met het aanvragen van de kinderopvangtoeslag. Ook kunnen (gast)ouders bij 4Kids via de website uren registreren en kosteloos een profiel plaatsen op de online opvangmarkt.

03 Persoonlijke aandacht en flexibiliteit

Ieder kind is uniek. Net als ieder gezin. Gastouderopvang speelt daar perfect op in. 4Kids probeert voor ieder kind de meest passende opvangplek te vinden en begeleiding op maat te verzorgen. Bij deze kleinschalige vorm van opvang krijgt ieder kind de aandacht, verzorging en begeleiding die het nodig heeft. Zo kan het zich optimaal ontwikkelen. Bovendien vangt een gastouder kinderen op tijden op dat de ouder daar behoefte aan heeft.

04 Eerlijke prijs-kwaliteit verhouding

Het meeste werk wordt bij gastouderopvang gedaan door de gastouder. Daarom vinden we dat de gastouder een eerlijke vergoeding voor haar werkzaamheden moet krijgen. Dit realiseren we door onze bemiddelingstarieven scherp te houden. Zo ontvangen gastouders een goede vergoeding en krijgen ouders betaalbare opvang aangeboden.