Wachtwoord vergeten? Onthoud mij
Home >Over 4Kids

Over ons gastouderbureau

4Kids is een professioneel en landelijk werkend gastouderbureau dat staat voor snelle en persoonlijke bemiddeling. Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit voor onze kinderopvang en werken samen met enthousiaste, betrokken en goed opgeleide gastouders. Onze gastouders bieden zorg en veiligheid, maar ook een doordachte pedagogische aanpak. In een kleinschalige omgeving kan het kind zich volop ontwikkelen en wordt het liefdevol verzorgd. Onze gastouders krijgen begeleiding van hun vaste bemiddelaar bij de dagelijkse zorg voor de kinderen. De ouder mag van ons verwachten dat wij toezien op de kwaliteit, veiligheid en hygiëne van de geboden kinderopvang.

  1. 1. Een dicht netwerk van gastouders
  2. Door continu te werken aan een dicht netwerk van goede en liefdevolle gastouders kunnen wij ouders in alle regio's van Nederland in een korte tijd laten kennismaken met meerdere gastouders.

  3. 2. Kwaliteit
  4. Kwaliteit kenmerkt zich volgens ons door twee dingen: uitstekende opvang en uitgebreide service. Uitstekende opvang streven we na door alleen met de beste gastouders te werken en hen zo goed mogelijk te begeleiden en te ondersteunen. 4Kids is in staat om alle services aan te bieden die ouders en gastouders mogen verwachten van een gastouderbureau. Onze deskundige medewerkers kunnen ouders helpen met het aanvragen van de kinderopvangtoeslag en gastouders begeleiden bij pedagogische uitdagingen, maar ook kunnen (gast)ouders bij 4Kids via de website uren registreren en kosteloos een profiel plaatsen op de online opvangmarkt.

  5. 3. Persoonlijke aandacht en flexibiliteit
  6. Ieder kind is uniek. Net als ieder gezin. Gastouderopvang speelt daar perfect op in. 4Kids probeert voor ieder uniek kind de meest passende opvangplek te vinden en begeleiding op maat te verzorgen. Bij deze vorm van opvang krijgt ieder kind de aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Bovendien vangt een gastouder kinderen op tijden op dat de ouder daar behoefte aan heeft.

  7. 4. Eerlijke prijs-kwaliteit verhouding
  8. Het meeste werk wordt bij gastouderopvang gedaan door de gastouder. Daarom vinden we dat de gastouder een eerlijke vergoeding voor haar werkzaamheden moet krijgen. Dit is mogelijk, omdat de bemiddelingstarieven van 4Kids scherp zijn. Zo ontvangen gastouders een goede vergoeding en krijgen ouders betaalbare opvang aangeboden.